Povestea noastră


Odata cu nasterea celor doua fetițele ale mele, Azeea și Alessia, am știut că trebuie să le las o moștenire în urmă. O educație, timp de calitate, ceva frumos, unic și de o calitate excepțională.
 
Acestea nu sunt simple bijuterii, este vorba despre povestea fiecărei mame și fiice, bunică și nepoată, prieteni și femei în general. Bijuterii asortate mamă-fiică care arată dragostea pe care o purtăm copiilor noștri create si fabricate in Romania. La fel ca amprenta pe care o pune o mamă atunci când coase numele copiilor ei pe hainuțe.
 
Mai mult decât o simplă bijuterie, un cadou Zea et Sia simbolizează nașterea unui nou-născut combinată cu bucuria de a deveni mamă și un semn al iubirii pure care ii leagă pe mamă și copil pentru eternitate. 
 
De ce Zea et Sia? Pentru a onora momente speciale, fericite sau chiar triste din viață. Pentru dragostea vieții tale, să-ți amintești acea zi specială. Pentru cea mai bună prietenă a ta, astfel încât să își poată purta oricând copiii cu ea. Pentru fiica ta, care a absolvit, să-i spună cât de mândru ești de ea. Să ne amintim de cei dragi care nu mai sunt. Sau pur și simplu un cadou pentru tine, doar pentru că esti atât de specială si pentru că iți doresti să-i ai pe cei dragi aproape.
 
Abordăm povestea Zea et Sia cu o joacă copilarească dorindu-ne sa deschidem o conversație despre zestrea pe care fiecare mamă o oferă fiicei sale. Mai mult, șnurul roșu are intenția de a feri copilul de deochi. Bijuteriile Zea et Sia sărbătoresc discret dragostea maternă. Un simbol al iubirii eterne. Zea et Sia împărtășește aceeași viziune ca și vizitatorii: dragoste pană la lună și inapoi față de familie, copii, amprenta vizibilă și invizibilă pe care vrem să o lăsăm copiilor noștri și sărbătorirea faptului că suntem, mai presus de toate, FEMEI.
 
Cu dragoste,
MAMA
 
Our Story