Povestea noastra

 

 

Povestea mea este povestea ta, este povestea fiecarei femei care iubeste bijuteriile. Dupa nasterea primei mele fetite - Azeea - mi-am dat seama ca nu mai vreau sa-mi petrec noptile la birou si ca am nevoie de timp pentru mine si familia mea. Asa ca mi-am transformat pasiunea pentru bijuterii în bratara de aur. Si de perle si alte bijuterii artizanale, intr-o afacere made in RO: Zea et Sia.

 

Mi-am dorit sa port bijuterii personalizate, bijuterii asortate mama-fiica care sa ma faca sa imi simt fetitele aproape chiar si in momentele in care nu eram langa ele.  Asa s-a nascut prima colectie de bijuterii asortate mama-copil intitulata Colectia Matchwear.

Conceptul de bijuterii asortate mama-copil Zea et Sia celebreaza legatura unica dintre mama si copil prin intermediul bijuteriilor. Bijuterii personalizate pana la ultimul detaliu care reprezinta legatura emotionala dintre mama si copil.

Bijuteriile noastre sarbatoresc discret dragostea materna. Un simbol al iubirii eterne. Valorile noastre sunt: dragoste pana la luna si inapoi fata de familie si copii, amprenta vizibila si invizibila pe care vrem sa o lasam copiilor nostri si sarbatorirea faptului ca suntem, mai presus de toate, FEMEI.

 
 
 
 
Cu dragoste,
MAMA
Our Story