Certificatul de garantie si calitate

Încercăm să vă oferim nu doar o simplă achiziție, ci piese de bijuterii atemporale pe care le puteți purta toată viața. In acest scop fiecare bijuterie este insotita de un certificat de garantie de autenticitate care ii asigura designul original si calitatea materialelor.

Toate bijuteriile noastre sunt realizate cu mândrie în România, respectând toate directivele Uniunii Europene și folosim doar materiale de ambalare premium.

Certificatul de garanție de autenticitate Zea et Sia este în conformitate cu legea comercializării bijuteriilor din aur. Drepturile consumatorilor sunt în conformitate cu art 16 alin. (1) din Legea nr. 449/2003 cu privire la vânzarea bunurilor și garanțiile asociate, cu modificările și republicarea ulterioară („Legea 449/2009”).

Prin garanția oferită aici, drepturile consumatorilor sunt asigurate în conformitate cu (i) Legea 449/2009 și (ii) Ordonanța Guvernului României nr. 21/1992 privind protecția consumatorului.

Prin prezenta certificăm garanția că bijuteriile noastre sunt marcate cu:

- marca de responsabilitate a producătorului;

- marca de titlu (pentru aur de 14 și 18 carate)

- marca de garantie proprie;

- marca Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului - Directia Metale Pretioase.

Certificatul de garanție de autenticitate conține descrierea și calitatea materialului, scara acestuia în karate și specificațiile diamantului. Perioada de garanție pentru materialul bijuteriilor noastre este de 24 de luni de la cumpărare. Garantia certificatului de autenticitate ofera clientului posibilitatea de a schimba sau repara produsul achizitionat in termen de 24 de luni de la data achizitiei, daca acesta prezinta defecte de fabricatie. Pentru a beneficia de acest drept este necesara prezentarea garantiei de autenticitate si a facturii.

Se au în vedere defecte de fabricație: pandantive sparte, inele sau brățări desprinse, diamante căzute, deformații mecanice. Pentru defecte care nu pot fi acoperite de garanția noastră, precum: zgârieturi, uzură excesivă sau necorespunzătoare, lanț spart, decolorare aur, reparațiile vor fi efectuate pe baza unui cost suplimentar, în funcție de complexitatea și tipul reparației. Clientul va fi informat despre acest cost înainte de procesarea reparației. Termenul de ridicare/livrare al unei reparații/înlocuiri este de 25 de zile lucrătoare din momentul procesării. Costul transportului este suportat de client, in cazul in care se solicita livrarea.

Folosim aur galben, alb sau roz pentru a ne produce bijuteriile. Aurul se obține printr-un aliaj de metal prețios cu un amestec de alte metale care îi conferă o nuanță specifică. Pentru a intensifica strălucirea bijuteriilor din aur alb, acestea sunt acoperite cu rodiu. Stratul de rodiu se poate uza în 6-12 luni, iar bijuteriile își pot pierde strălucirea.

Drepturile consumatorului nu sunt afectate de conditiile de garantie prevazute in acest certificat de garantie de autenticitate.

Prin prezenta certificăm că bijuteriile noastre sunt marcate în conformitate cu marca noastră de garanție și titlul mărcii comerciale, care este autorizată de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului - Direcția pentru Metale Prețioase. Această garanție atestă că bijuteriile sunt realizate din aur.