Certificatul de garantie si calitate

Încercam sa va oferim nu doar o simpla achizitie, ci piese de bijuterii atemporale pe care le puteti purta toata viata. In acest scop fiecare bijuterie este insotita de un certificat de garantie de autenticitate care ii asigura designul original si calitatea materialelor.

Toate bijuteriile noastre sunt realizate cu mândrie în România, respectând toate directivele Uniunii Europene si folosim doar materiale de ambalare premium.

Certificatul de garantie de autenticitate Zea et Sia este în conformitate cu legea comercializarii bijuteriilor din aur. Drepturile consumatorilor sunt în conformitate cu art 16 alin. (1) din Legea nr. 449/2003 cu privire la vânzarea bunurilor si garantiile asociate, cu modificarile si republicarea ulterioara („Legea 449/2009”).

Prin garantia oferita aici, drepturile consumatorilor sunt asigurate în conformitate cu (i) Legea 449/2009 si (ii) Ordonanta Guvernului României nr. 21/1992 privind protectia consumatorului.

Prin prezenta certificam garantia ca bijuteriile noastre sunt marcate cu:

- marca de responsabilitate a producatorului;

- marca de titlu (pentru aur de 14 si 18 carate)

- marca de garantie proprie;

- marca Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului - Directia Metale Pretioase.

Certificatul de garantie de autenticitate contine descrierea si calitatea materialului, scara acestuia în karate si specificatiile diamantului. Perioada de garantie pentru materialul bijuteriilor noastre este de 24 de luni de la cumparare. Garantia certificatului de autenticitate ofera clientului posibilitatea de a schimba sau repara produsul achizitionat in termen de 24 de luni de la data achizitiei, daca acesta prezinta defecte de fabricatie. Pentru a beneficia de acest drept este necesara prezentarea garantiei de autenticitate si a facturii.

Se au în vedere defecte de fabricatie: pandantive sparte, inele sau bratari desprinse, diamante cazute, deformatii mecanice. Pentru defecte care nu pot fi acoperite de garantia noastra, precum: zgârieturi, uzura excesiva sau necorespunzatoare, lant spart, decolorare aur, reparatiile vor fi efectuate pe baza unui cost suplimentar, în functie de complexitatea si tipul reparatiei. Clientul va fi informat despre acest cost înainte de procesarea reparatiei. Termenul de ridicare/livrare al unei reparatii/înlocuiri este de 25 de zile lucratoare din momentul procesarii. Costul transportului este suportat de client, in cazul in care se solicita livrarea.

Folosim aur galben, alb sau roz pentru a ne produce bijuteriile. Aurul se obtine printr-un aliaj de metal pretios cu un amestec de alte metale care îi confera o nuanta specifica. Pentru a intensifica stralucirea bijuteriilor din aur alb, acestea sunt acoperite cu rodiu. Stratul de rodiu se poate uza în 6-12 luni, iar bijuteriile îsi pot pierde stralucirea.

Drepturile consumatorului nu sunt afectate de conditiile de garantie prevazute in acest certificat de garantie de autenticitate.

Prin prezenta certificam ca bijuteriile noastre sunt marcate în conformitate cu marca noastra de garantie si titlul marcii comerciale, care este autorizata de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului - Directia pentru Metale Pretioase. Aceasta garantie atesta ca bijuteriile sunt realizate din aur.