Carduri Cadou

Bijuteriile Zea et Sia pot fi purtate de fiecare femeie dornica de a sarbatori dragostea materna sau pur si simplu daca iubeste bijuteriile. Pentru prietenii si familia care nu stiu ce sa ofere mamelor drept cadouri dupa nastere, o bijuterie cu semnificatie de la Zea et Sia ar putea fi raspunsul.

Faceti cumparaturi pentru altcineva, dar nu sunteti sigur ce sa îi oferiti? Ofera-le drept cadou un card Zea et Sia. Daca vrei sa oferi persoanei dragi ceva personal si de durata, acesta este cadoul perfect. si, desigur, navigarea pe site-ul nostru este deja jumatate din distractie! În acest fel, îsi poate alege propria bijuterie. Nimic nu  poate fi i mai personal decât atat:).

Acest card cadou poate fi trimis la o adresa la alegerea dvs. sau poate fi trimis direct pe e-mailul dvs. sau al persoanei alese de dvs.

Cardul cadou imprimat este livrat în ambalajul nostru special.

Zea et Sia ofera o varietate de modele, de la pandantive, lanturi, cercei, bratari pe lant, pe snur si bratari fixe, fie cu diamante, fie simple pe aur alb, galben sau roz.

Cum se procedeaza:
• Selectati o suma de card cadou;
• Includeti numele, adresa destinatarului si un mesaj personal (optional).
Suma poate fi folosita în întregime pentru o singura achizitie sau pentru mai multe sesiuni de cumparaturi.

Cardurile cadou pot fi carduri cadou (i) VIRTUALE sau carduri cadou (ii) PRINTATE si pot varia între 200 RON – 800 RON sau o valoare mai mare.

CARDURI CADOU VIRTUALE
Un card cadou virtual este un cadou grozav de ultim moment. Îl puteti trimite direct în casuta de e-mail a destinatarului. Destinatarul va primi un cod de card cadou care este valabil pe www.zeaetsia.com în termen de un an.

CARDURI CADOU IMPRIMATE
Cardul cadou care este livrat în cutia noastra alba cu semnatura poate fi trimis direct destinatarului sau la la adresa dvs., astfel încât sa îi puteti oferi personal.

Un card cadou Zea et Sia este întotdeauna o idee buna!