Carduri Cadou

Bijuteriile Zea et Sia pot fi purtate de fiecare femeie dornică de a sărbători dragostea maternă sau pur și simplu daca iubeste bijuteriile. Pentru prietenii și familia care nu știu ce să ofere mamelor drept cadouri după naștere, o bijuterie cu semnificatie de la Zea et Sia ar putea fi răspunsul.

Faceți cumpărături pentru altcineva, dar nu sunteți sigur ce să îi oferiți? Oferă-le drept cadou un card Zea et Sia. Dacă vrei să oferi persoanei dragi ceva personal și de durată, acesta este cadoul perfect. Și, desigur, navigarea pe site-ul nostru este deja jumătate din distracție! În acest fel, își poate alege propria bijuterie. Nimic nu  poate fi i mai personal decât atat:).

Acest card cadou poate fi trimis la o adresă la alegerea dvs. sau poate fi trimis direct pe e-mailul dvs. sau al persoanei alese de dvs.

Cardul cadou imprimat este livrat în ambalajul nostru special.

Zea et Sia oferă o varietate de modele, de la pandantive, lanturi, cercei, brățări pe lant, pe snur și brățări fixe, fie cu diamante, fie simple pe aur alb, galben sau roz.

Cum se procedează:
• Selectați o sumă de card cadou;
• Includeți numele, adresa destinatarului și un mesaj personal (opțional).
Suma poate fi folosită în întregime pentru o singură achiziție sau pentru mai multe sesiuni de cumpărături.

Cardurile cadou pot fi carduri cadou (i) VIRTUALE sau carduri cadou (ii) PRINTATE și pot varia între 200 RON – 800 RON sau o valoare mai mare.

CARDURI CADOU VIRTUALE
Un card cadou virtual este un cadou grozav de ultim moment. Îl puteți trimite direct în căsuța de e-mail a destinatarului. Destinatarul va primi un cod de card cadou care este valabil pe www.zeaetsia.com în termen de un an.

CARDURI CADOU IMPRIMATE
Cardul cadou care este livrat în cutia noastră albă cu semnătură poate fi trimis direct destinatarului sau la la adresa dvs., astfel încât să îi puteți oferi personal.

Un card cadou Zea et Sia este întotdeauna o idee bună!