Intretinere bijuterii

INGRIJIREA BIJUTERIILOR

Zea et Sia creează bijuterii pentru a rezista o viață, dar pentru a le menține la fel de frumoase și la fel de noi ca în ziua în care le-ați cumpărat, aveți grijă când purtați, depozitați și curățați bijuteriile. Bijuteriile Zea et Sia sunt realizate din aur solid de 14k. Fiecare piesă este lucrată manual și, prin urmare, delicată.

Zea et Sia comercializeaza aur alb, roz sau galben. Aurul este obtinut prin aliajul cu un mix de metale care ii confera nuanta specifica. Pentru a intensifica luciul bijuteriilor din aur alb, acestea sunt acoperite cu rodiu. Stratul de rodiu se poate uza in 6-12 luni, iar bijuteriile pot pierde din stralucire. Modelele Zea et Sia includ lanțuri foarte subțiri. Vă rugăm să fiți delicat în purtarea bijuteriilor dvs., astfel încât să vă puteți bucura de ele mult timp. Piesele de aur se vor zgâria ușor pe măsură ce le purtați. Aceasta face parte din uzura normală a bijuteriilor dumneavoastră și îi va conferi caracterul său particular. Vă recomandăm să curățați bijuteriile Zea et Sia cu o cârpă de lustruit. Cele mai multe dintre pietrele pe care le folosim sunt pietre prețioase naturale, prin urmare pot varia ca formă, dimensiune și culoare. Incluziunile pot fi văzute în pietrele prețioase naturale și fac parte din frumusețea lor. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că majoritatea pietrelor prețioase nu suportă forța agenților de curățare, a cârpelor de lustruit sau a agenților de curățare cu ultrasunete.

ÎNGRIJIRE ȘI CURĂȚARE

Bijuteriile noastre din aur sunt realizate cu aur de 14k, dar fiecare bijuterie trebuie tratată cu grijă. Protejați bijuteriile de lovituri, contactul cu apa, parfumuri, detergenți și alte produse sau substanțe chimice care ar putea provoca deplasarea pietrelor sau a perlelor.

Bijuteriile noastre din aur vor fi depozitate în cutii individuale de bijuterii, într-un loc uscat, departe de bucătărie, baie sau duș, pentru a preveni contactul lor cu umezeala și căldura, deoarece s-ar putea zgâria. Încercați să nu purtați bijuteriile la duș sau la piscină. Pentru a întârzia procesul natural de zgâriere, vă sfătuim să păstrați bijuteria Zea et Sia într-o cutie închisă și să o păstrați departe de parfumuri. Îndepărtați bijuteria când înotați, faceți exerciții fizice și/sau dormiți. Înțelegem că doriți să purtați bijuteria 24/7. Trebuie doar să țineți cont de faptul că la bijuteriile pe snur de exemplu acesta va avea nevoie de o înlocuire mai rapidă în acest fel. Oferim serviciu gratuit de inlocuire a snurului drept o curtoazie din partea noastră.


Metalul, settigul și pietrele pot fi deteriorate de impacturi puternice și ascuțite care pot apărea atunci când lucrați cu mâinile, faceți exerciții fizice etc. Prin urmare, cel mai bine este să purtați bijuteriile pe mâna care nu conduce și să le îndepărtați dacă știți că sunt pe cale să se angajeze într-o activitate care o poate expune la riscuri.
Perlele și pietrele prețioase trebuie protejate de alcoolul sau acizii din machiaj, parfum și fixativ. Puneți întotdeauna bijuteriile ultimele, după ce parfumul tău s-a uscat.
Bijuteriile trebuie curățate cu nimic mai puternic decât apă cu săpun foarte blând și o periuță de dinți moale, în timp ce pietrele semiprețioase și perlele necesită doar apă caldă.

ÎNGRIJIREA PERLELOR
Nu este nevoie să curățați perle - uleiurile naturale de pe piele vă vor ajuta la menținerea strălucirii. Chiar și detergentul foarte ușor le poate deteriora stratul delicat.
Dacă bijuteria dumneavoastră se rupe sau este deteriorată, contactați-ne. Vrem să fiți foarte mulțumit de bijuteria dvs. Zea et Sia.

ÎNGRIJIREA PIETRELOR PREȚIOASE
Deși pietrele prețioase sunt unele dintre cele mai dure materiale naturale din lume, tăierea și fixarea le pot face vulnerabile. Pietrele prețioase sunt mai susceptibile la deteriorare atunci când sunt fierbinți, așa că evitați să purtați bijuterii la piscină, la plajă, unde sarea de mare, soarele și nisipul ar putea deteriora cu ușurință aspectul pietrelor prețioase.