LIVRARI SI RETURURI

LIVRARE IN BUCURESTI

Expediem in Bucuresti, prin partenerii nostri FanCourier https://www.fancourier.ro/ sau DPD https://www.dpd.com/ro/en/. Expedierea dureaza de obicei 1 zi lucratoare pentru Bucuresti si între 1 si 2 zile lucratoare pentru România. Livrarea este gratuita.

Daca sunteti din Bucuresti aveti posibilitatea de a ridica bijuteria de la sediul nostru din Strada Mihai Eminescu 102-104, cu un telefon in prealabil. 

Expediem contra cost in prin FANCourier Express Loco ce presupune livrarea în Bucureşti şi zonele limitrofe acoperite, într-un termen maxim de 1h, 2h, 4h si 6h.

LIVRARE GRATUITA IN ROMANIA

Expediem in toata Romania, prin partenerul nostru, https://www.fancourier.ro/  Informatii de contact pentru FAN COURIER: www.fan-courier.ro.  Va rugam sa retineti ca nu livram cutii la oficiile postale. Expedierea dureaza de obicei între 1 si 2 zile lucratoare pentru România. 


LIVRARE IN UNIUNEA EUROPEANA SI IN INTREAGA LUME
Livram contra cost produsele Zea et Sia prin partenerii nostri DHL https://www.dhl.com/ro-ro/home.html si DPD https://www.dpd.com/ro/en/, în toate tarile membre ale Uniunii Europene si Canada. Zea et Sia livreaza si în toata lumea, asa ca asigurati-va sa consultati ofertele de transport international în timpul plasarii comenzii.
Pentru orice informatii, va rugam sa ne sunati la +40743204310, de luni pâna sambata, (9:00-21:00) sau  trimiteti-ne un e-mail la: contact@zeaetsia.com si va vom oferi toate detaliile legate de transport. Expedierea dureaza de obicei între 1 si 2 zile lucratoare pentru România, 2 pâna la 7 zile lucratoare pentru Europa si pâna la 14 zile lucratoare în restul lumii, în functie de tara. Pachetul va fi adus la usa dumneavoastra. Doar în cazul în care curierul nu va gaseste la adresa indicata, veti primi o notificare si va trebui sa ridicati coletul de la sediul DHL /DPD sau Posta.
*Pentru tarile din afara UE, se pot aplica taxe vamale, în functie de regiunea din tara.

Majoritatea comenzilor sunt expediate în urmatoarea zi lucratoare dupa plasarea comenzii. Odata ce comanda a fost procesata, va fi trimis un e-mail de confirmare a expedierii, inclusiv un numar de urmarire pentru comanda dumneavoastra. Toate comenzile internationale pot fi urmarite online folosind numarul de urmarire. Comanda dvs. poate fi amânata daca adresa de expediere este diferita de adresa de facturare (folosim acest timp suplimentar pentru a asigura securitatea informatiilor). Va rugam sa va asigurati ca adresa de expediere este corecta si completa, deoarece nu putem redirectiona comenzile odata ce aceasta a fost ridicata de la sediul Zea et Sia. Toate produsele Zea et Sia expediate la nivel international sunt 100% asigurate.

CONDITII DE SCHIMB SI RETUR

Pentru comenzile efectuate online acceptam urmatoarele optiuni:

1. schimbul produsului cu un alt produs, de valoare egala sau mai mare;

2. schimbul produsului cu un voucher cu suma echivalenta; sau

3.  returnarea banilor.

Acceptam fara probleme schimburile de produse in termen de 14 de zile de la primirea coletului.


În cazul returului, costul transportului este suportat de client. Daca doriti sa returnati ceva, va rugam sa ne trimiteti un e-mail cu motivul returnarii si numarul comenzii. Acceptam retururi daca bijuteriile nu au fost purtate inca, produsul nu prezinta urme de utilizare si se returneaza in aceleasi conditii ca la momentul vanzarii si nu sunt personalizate prin gravare. Va rugam sa va asigurati ca, comanda dumneavoastra este returnata în termen de 14 zile de la comanda.

Când primim returul dvs., va dura maxim 5 zile lucratoare pentru rambursare. Veti primi rambursarea în acelasi mod în care ati platit.

Sunteti responsabili pentru costul de retur. Trimiteti achizitia înapoi din aceeasi tara în care a fost livrat. Comenzile trimise înapoi dintr-o alta destinatie nu vor fi acceptate. Va rugam sa va asigurati ca bijuteria dumneavoastra este returnata noua si nefolosita, cu toate etichetele atasate în cutia lor originala – în stare perfecta – care este considerata parte a produsului. Retururile care nu respecta politica noastra nu vor fi acceptate si va vor fi trimise înapoi. Daca doriti sa schimbati un articol, alegeti dimensiunea sau modelul de înlocuire, contactati echipa noastra de servicii clienti trimitând un e-mail la contact@zeaetsia.comTimpul de re-livrare depinde de produsul ales, daca il avem in stoc sau trebuie sa il facem pe comanda. Daca noul produs dorit este mai scump decat cel returnat, veti avea de achitat diferenta necesara. In cazul achizitionarii unui gift card/voucher, nu acceptam restituirea contravalorii financiare.

In cazul unei bijuterii primite cadou, pe care clientul nu doreste sa o pastreze, va punem la dispozitie inlocuirea cu un alt produs de valoare similara. Produsul returnat trebuie insotit de certificatul de garantie, in termen de 14 de zile calendaristice de la data achizitiei.


Va rugam sa contactati echipa noastra de servicii pentru clienti prin e-mail contact@zeaetsia.com sau prin telefon la 0743204310 daca aveti întrebari suplimentare.

RETURURI REPETATE
Oferim o politica flexibila de returnare pentru a va face experienta de cumparaturi online si mai usoara. Monitorizam numarul de returnuri efectuate de clienti, iar returnarile continue vor fi semnalate si eventual refuzate si vor duce la închiderea contului dvs. Zea et Sia.

INTARZIERE
Achizitia dvs. ar trebui sa ne fie trimisa înapoi în termen de 14 zile de la comanda. Retururile în afara acestei perioade nu vor fi acceptate.

BUNURI DEFECTE
Bunurile sunt clasificate ca defecte daca nu sunt de calitate satisfacatoare, potrivite scopului sau conform descrierii. Va rugam sa retineti ca articolele care sunt deteriorate sau ca urmare a uzurii normale; accidental sau prin folosire gresita nu vor fi considerate defectuoase. Daca articolul dvs. este defect când îl primiti, îl puteti returna pentru rambursare în termen de 14 zile de la comanda.

Produsele personalizate sau gravate nu pot fi returnate/modificate sau schimbate si sunt supuse platii în avans. Clientul poate anula o comanda deja facuta numai înainte ca aceasta sa fie procesata în termen de 24 de ore de la plasarea acesteia pe site-ul nostru, retea de socializare sau prin telefon. Produsele care nu sunt pe stoc si sunt facute la comanda nu pot fi returnate/modificate sau schimbate si sunt supuse platii în avans.

Reparatiile si reconditionarile bijuteriilor sunt servicii platite, disponibile clientului Zea et Sia, dar nu fac parte din conditiile de garantie oferite de certificatul nostru de garantie si autentificitate. Termenul de garantie pentru materialul bijuteriilor noastre este de 24 de luni de la achizitionare.

  • Certificatul de garantie asigura clientului posibilitatea de a schimba sau repara produsul achizitionat in termen de 24 de luni de la data achizitiei, daca acesta prezinta vicii de fabricatie. Pentru a beneficia de acest drept este necesara prezentarea certificatului de calitate.
  • Sunt considerate vicii de fabricatie: pandante rupte, inele sau bratari dezlipite, diamante cazute, deformari mecanice.  Pentru defectele ce nu pot fi acoperite de garantia noastra, precum: zgarieturi, purtare excesiva sau neadecvata, lant rupt, decolorarea aurului, reparatiile vor fi efectuate pe baza unui cost aditional, in functie de complexitatea si tipul de reparatie. Clientul va fi informat de acest cost inaintea prelucrarii reparatiei. Timpul de ridicare/livrare a unei reparatii/inlocuiri este de 25 zile lucratoare din momentul procesarii. Costul de transport este suportat de catre client, daca se solicita livrare.

Zea et Sia nu este responsabila pentru produsele pierdute sau furate.

SCHIMB
Putem schimba o bijuterie cu un alt produs cu aceeasi valoare sau mai mare. Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati echipa noastra de asistenta clienti la +40743204310 sau sa ne trimiteti un e-mail la contact@zeaetsia.com. Timpul de re-livrare depinde de produsul ales, daca îl avem pe stoc sau trebuie sa îl facem prin comanda speciala. Daca doriti sa schimbati un produs cu altul dintr-o colectie viitoare, suma deja platita poate ramâne în contul clientului pâna când produsul este disponibil pentru cumparare. Daca noul produs dorit este mai scump decât cel returnat, va trebui sa platiti diferenta. In cazul in care clientul solicita retur, produsul poate fi returnat doar in acelasi mod in care a fost achizitionat adica prin curier rapid.