Matchwear, concept unic de bijuterii in Romania

Zea et Sia aduce conceptul de #matchwear in lumea bijuteriilor!

Dragostea mamei este cel mai pretios dar pe care un copil il poate primi; este zestrea pe care copilul o va purta in suflet de-a lungul intregii vieti. In aceeasi masura, dragostea pe care o mama o daruieste neconditionat copilului uneste familia intr-o armonie caracterizata de grija, pretuire, daruire si devotament. Din acest considerent, Zea et Sia a decis sa aduca bijuteriile matchwear mai aproape de prietenii sai.

Ce inseamna matchwear?

Conceptul de matchwear este unul deosebit, imbinand dragostea pentru frumos, elegant si delicat cu recunoasterea si pretuirea relatiei speciale dintre un copil si mama sa. In esenta, matchwear presupune crearea unor seturi de bijuterii asemanatoare pentru mama si copil. Dragostea unica dintre mama si copil capata astfel forma si se concretizeaza printr-un accesoriu pretios, ce nu se demodeaza niciodata, pe care mama il va purta mereu cu placere, iar copilul il va pretui ca pe un simbol a tot ce a avut mama sa mai bun de oferit.

De ce matchwear?

Dragostea mamei pentru copilasii ei sta la baza conceptului matchwear. Pentru ca fiecare parinte stie ca cei mici sunt un fel de “mini me”, o bucatica din parintii lor, in varianta miniaturala. De aici si ideea de a oferi copilului ce ai tu mai bun, o educatie aleasa, cele mai frumoase haine si cele mai deosebite bijuterii statement, ce reflecta gusturile voastre comune si reprezinta relatia speciala pe care o aveti si dragostea pe care o purtati.

In anii copilariei, cei mici sunt nedespartiti de parintii lor. In special rolul mamei este unul extrem de important in cresterea si educatia unui copil. Cand vine vorba de cadouri pentru ocazii speciale, uneori nu este suficient sa oferi un dar mamei. Impreuna cu un cadou deosebit pentru mama, devine firesc sa oferi si copilului ceva deosebit, o amintire care sa-i ramana pentru totdeauna.

Ce au in comun matchwear si mommy and me?

Conceptul de matchwear ar putea fi mai familiar sub forma de ”mommy and me”, deseori folosit in fotografiile de familie, copilul fiind imbracat cu haine similare cu mama. Se subintelege ca asemanarea este mai profunda de aparente, simbolizand o legatura speciala ce apropie si uneste intreaga familie.

Zea et Sia aduce conceptul de mommy and me (sau mini me) in lumea bijuteriilor, transformandu-l in matchwear. Matchwear devine astfel o reprezentare deosebit de puternica a afectiunii unei mame, prin bijuterii statement, ce pot deveni zestre pretioase.

Cui i se adreseaza conceptul matchwear?

Ideea de bijuterii matchwear personalizeaza orice cadou, il face deosebit si unic. Pe site-ul Zea et Sia avem seturi de cercei matchwear, bratari, pandantive si coliere, pe care le-am creat special pentru a se potrivi oricarui context. Oferim si foarte multe produse individuale, din care pot fi create cadouri matchwear personalizate, pentru cei dragi.

Am gandit foarte multe bijuterii pentru copii, pentru a le oferi in dar la botez sau la varii evenimente ale celor mici, aniversari sau concursuri. Bijuteriile pentru copilasi sunt create cu grija, pentru a nu-i rani pe cei mici. Materialele pe care le folosim sunt din cea mai buna calitate – aur alb, aur roz, aur galben - si diamante - albe sau albastre- , pentru a obtine cercelusi, pandantive si bratari pentru fetite si baietei.

Bijuteriile Zea et Sia pot fi personalizate?

Un mare avantaj al bijuteriilor matchwear de la Zia et Sia este ca le putem grava cu textul dorit. Este necesar, in acest scop, sa ne contactati direct si vom gasi impreuna cea mai buna modalitate de a personaliza bijuteriile pentru copii, cupluri, familii, mamici si pitici.

Cum ar arata un set de bijuterii matchwear?

Un exemplu de set de bijuterii matchwear pentru o mamica si un copilas poate fi 

format dintr-un pandantiv si o bratara, al caror ocrotitor este un ingeras, realizat din aur galben. Pandantivul are in plus si un diamant alb.

Matchwear reprezinta o modalitate inedita de a oferi un cadou pentru o proaspata mamica si pentru fetita sa. Un astfel de exemplu ar fi: .

Mamica va purta cu mandrie cerceii fini, din aur alb, cu diamant alb, in timp ce fetita se va bucura de cerceii pentru copii, cu tortita. Ambele perechi de cercei au forma de inimioara.

Bijuteriile Zea et Sia sunt made in Romania?

Site-ul Zea et Sia ofera posibilitati nelimitate de a crea cadouri cu bijuterii matchwear. In plus, brand-ul este romanesc, iar bijuteriile sunt fabricate, cu dragoste, in Romania, dupa designurile originale Zea et Sia. Toate ideile de bijuterii izvorasc din imaginatia unei mamici ce-si doreste tot ce este mai bun pentru fetitele sale. Zea et Sia este o afacere romaneasca, o afacere de familie, pornita din dorinta mamei de a lasa copiilor o zestre pretioasa!

Zea et Sia aduce bijuteriile matchwear si conceptul de mini me / mommy and me in vietile romanilor si ii ajuta sa ofere cadouri inspirate, ce trec proba timpului, reprezentand daruri de zestre, oferite si create cu suflet.
 

Cu dragoste,

MAMA


Lasa un comentariu

Doar ca reamintire, comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.