Cele mai frumoase simboluri de bijuterii pentru copilasi

Cele mai frumoase simboluri de bijuterii pentru copilasi

Cele mai delicate bijuterii sunt cele pentru copii. Acestea exprima gingasia si dragalasenia celor mici si, in acelasi timp, dragostea parintilor, a nasilor sau a celor apropiati care ofera un accesoriu unic de care se vor bucura atat cei mici, cat si parintii lor.

Bijuteriile Zea et Sia au un aer aparte si sunt create din dragoste pentru copii si dintr-o intelegere profunda a dragostei mamei pentru copilasii ei. In acelasi timp, am realizat modele deosebite pentru cercei sau bratari pentru cei mici, intelegand ca un astfel de dar ramane peste generatii si simbolizeaza dragostea mamei, a bunicii sau a femeilor dragi din familie.

Simboluri deosebite pentru bijuteriile copiilor

Dintre cele mai iubite simboluri de bijuterii pentru fetite si pentru baietei sunt inimioarele, ingerasii, floricelele, stelutele, ursuletii sau vulpitele. In plus, bratarelele cu simboluri familiale – precum fetite care isi tin mamica de mana sau cele cu baietei si mamica – sunt imagini adorate de cei mici, oferindu-le un sentiment de siguranta si iubire.

Primii cercei pentru fetite

 

Cerceii pot fi un prim cadou exceptional, pe care nasii sa il ofere copiilor. Foarte important este sa opteze pentru cerceii cu tortite. Acestia sunt creati special pentru a nu rani urechile si pielea fina a bebelusilor.  

Dintre modelele de cercei cu tortite, cei mai indragiti sunt cei care au atat simboluri speciale, cat si diamante. In general inimioarele sunt la mare cautare, deoarece denota dragoste si gingasie; la fel si stelutele, care duc cu gandul la visare si aspiratii inalte. La Zea et Sia, veti gasi si alte modele frumoase de cercelusi cu tortita. Spre exemplu, cerceii de fetita, cu ursuleti si diamante care sunt foarte dragalasi si vor fi o amintire sau o zestre deosebita. Astfel de modele reprezinta un cadou ideal si sunt perfecti ca primii cercei ai bebelusei.

Bratarile cu banuti pentru fetite si baietei 

Ingerasii si animalutele sunt perfecte atat pentru fetite, cat si pentru baietei. Foarte potrivite pentru cei mici sunt cadourile specifice varstei, care nu ii ranesc si nu sunt deloc periculoase. Astfel, bratarile pentru bebelusi, cu snur rosu si banuti din aur, cu varii personaje, animalute si chiar inimoare vor aduce bucurie celor mici, dar si parintilor. Un exemplu este bratara de aur roz, cu vulpita, care simbolizeaza inteligenta si un spirit jucaus, fiind totodata si un animal indragit de copii.

Bijuterii cu simboluri pentru baietei

Baieteii pot primi bratarele cu snur rosu cu pandantive sub forma de banut. Nasilor le face deosebita placere sa ofere astfel de bijuterii. Cele mai dragi simboluri alese de catre nasi drept cadou sunt bijuteriile cu elefantei, ursuleti si mai ales ingerasi!

Bijuteriile Zea et Sia aduc un strop de dragoste in viata familiilor cu copii mici. Copilasii merita tot ce este mai bun si mai ales cadouri cu talc si simboluri deosebite, care merita transmise din generatie in generatie. Primele bijuterii ale copiilor sunt daruri de care cei mici isi vor aminti cu drag peste ani! Descopera colectia de bijuterii Baby Love pentru micutii pe care ii iubesti si carora vrei sa le faci o surpriza deosebita!

Cu dragoste,

MAMA


Lasa un comentariu

Doar ca reamintire, comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.