Cele mai frumoase simboluri de bijuterii pentru copilași

Cele mai frumoase simboluri de bijuterii pentru copilași

Cele mai delicate bijuterii sunt cele pentru copii. Acestea exprimă gingăşia și drăgălășenia celor mici și, în același timp, dragostea părinților, a nașilor sau a celor apropiați care oferă un accesoriu unic de care se vor bucura atât cei mici, cât şi părinţii lor.

Bijuteriile Zea et Sia au un aer aparte și sunt create din dragoste pentru copii și dintr-o înțelegere profundă a dragostei mamei pentru copilaşii ei. În același timp, am realizat modele deosebite pentru cercei sau brățări pentru cei mici, înţelegând că un astfel de dar rămâne peste generații și simbolizează dragostea mamei, a bunicii sau a femeilor dragi din familie.

Simboluri deosebite pentru bijuteriile copiilor

Dintre cele mai iubite simboluri de bijuterii pentru fetițe și pentru băieței sunt inimioarele, îngerașii, floricelele, steluțele, ursuleții sau vulpițele. În plus, brățărelele cu simboluri familiale – precum fetițe care îşi țin mămica de mână sau cele cu băieței și mămică – sunt imagini adorate de cei mici, oferindu-le un sentiment de siguranță şi iubire.

Primii cercei pentru fetițe

 

Cerceii pot fi un prim cadou excepţional, pe care nașii să îl ofere copiilor. Foarte important este să opteze pentru cerceii cu tortițe. Aceștia sunt creați special pentru a nu răni urechile și pielea fină a bebelușilor.

Dintre modelele de cercei cu tortițe, cei mai îndrăgiţi sunt cei care au atât simboluri speciale, cât și diamante. În general inimioarele sunt la mare căutare, deoarece denotă dragoste şi gingăşie; la fel și steluțele, care duc cu gândul la visare şi aspiraţii înalte. La Zea et Sia, veţi găsi şi alte modele frumoase de cerceluşi cu tortiţă. Spre exemplu, cerceii de fetiță, cu ursuleţi şi diamante care sunt foarte drăgălași și vor fi o amintire sau o zestre deosebită. Astfel de modele reprezintă un cadou ideal şi sunt perfecţi ca primii cercei ai bebelușei.

Brățările cu bănuți pentru fetițe și băieței 

Îngerașii și animăluțele sunt perfecte atât pentru fetițe, cât și pentru băieței. Foarte potrivite pentru cei mici sunt cadourile specifice vârstei, care nu îi rănesc și nu sunt deloc periculoase. Astfel, brățările pentru bebeluși, cu șnur roșu și bănuți din aur, cu varii personaje, animăluţe și chiar inimoare vor aduce bucurie celor mici, dar și părinților. Un exemplu este brăţara de aur roz, cu vulpiţă care simbolizează inteligenţă şi un spirit jucăuş, fiind totodată şi un animal îndrăgit de copii.

Bijuterii cu simboluri pentru băieței

Băiețeii pot primi brățărele cu șnur roșu cu pandantive sub formă de bănuț. Nașilor le face deosebită plăcere să ofere astfel de bijuterii. Cele mai dragi simboluri alese de către nași drept cadou sunt bijuteriile cu elefănței, ursuleți și mai ales îngerași!

Bijuteriile Zea et Sia aduc un strop de dragoste în viața familiilor cu copii mici. Copilașii merită tot ce este mai bun și mai ales cadouri cu tâlc și simboluri deosebite, care merită transmise din generație în generație. Primele bijuterii ale copiilor sunt daruri de care cei mici își vor aminti cu drag peste ani! Descoperă colecţia de bijuterii Baby Love pentru micuții pe care îi iubeşti şi cărora vrei să le faci o surpriză deosebită!

Cu dragoste,

MAMA