Cele mai frumoase simboluri de bijuterii pentru copilasi

Cele mai frumoase simboluri de bijuterii pentru copilasi

Cele mai delicate bijuterii sunt cele pentru copii. Acestea exprima gingaşia si dragalasenia celor mici si, în acelasi timp, dragostea parintilor, a nasilor sau a celor apropiati care ofera un accesoriu unic de care se vor bucura atât cei mici, cât şi parinţii lor.

Bijuteriile Zea et Sia au un aer aparte si sunt create din dragoste pentru copii si dintr-o întelegere profunda a dragostei mamei pentru copilaşii ei. În acelasi timp, am realizat modele deosebite pentru cercei sau bratari pentru cei mici, înţelegând ca un astfel de dar ramâne peste generatii si simbolizeaza dragostea mamei, a bunicii sau a femeilor dragi din familie.

Simboluri deosebite pentru bijuteriile copiilor

Dintre cele mai iubite simboluri de bijuterii pentru fetite si pentru baietei sunt inimioarele, îngerasii, floricelele, stelutele, ursuletii sau vulpitele. În plus, bratarelele cu simboluri familiale – precum fetite care îşi tin mamica de mâna sau cele cu baietei si mamica – sunt imagini adorate de cei mici, oferindu-le un sentiment de siguranta şi iubire.

Primii cercei pentru fetite

 

Cerceii pot fi un prim cadou excepţional, pe care nasii sa îl ofere copiilor. Foarte important este sa opteze pentru cerceii cu tortite. Acestia sunt creati special pentru a nu rani urechile si pielea fina a bebelusilor.

Dintre modelele de cercei cu tortite, cei mai îndragiţi sunt cei care au atât simboluri speciale, cât si diamante. În general inimioarele sunt la mare cautare, deoarece denota dragoste şi gingaşie; la fel si stelutele, care duc cu gândul la visare şi aspiraţii înalte. La Zea et Sia, veţi gasi şi alte modele frumoase de cerceluşi cu tortiţa. Spre exemplu, cerceii de fetita, cu ursuleţi şi diamante care sunt foarte dragalasi si vor fi o amintire sau o zestre deosebita. Astfel de modele reprezinta un cadou ideal şi sunt perfecţi ca primii cercei ai bebelusei.

Bratarile cu banuti pentru fetite si baietei 

Îngerasii si animalutele sunt perfecte atât pentru fetite, cât si pentru baietei. Foarte potrivite pentru cei mici sunt cadourile specifice vârstei, care nu îi ranesc si nu sunt deloc periculoase. Astfel, bratarile pentru bebelusi, cu snur rosu si banuti din aur, cu varii personaje, animaluţe si chiar inimoare vor aduce bucurie celor mici, dar si parintilor. Un exemplu este braţara de aur roz, cu vulpiţa care simbolizeaza inteligenţa şi un spirit jucauş, fiind totodata şi un animal îndragit de copii.

Bijuterii cu simboluri pentru baietei

Baieteii pot primi bratarele cu snur rosu cu pandantive sub forma de banut. Nasilor le face deosebita placere sa ofere astfel de bijuterii. Cele mai dragi simboluri alese de catre nasi drept cadou sunt bijuteriile cu elefantei, ursuleti si mai ales îngerasi!

Bijuteriile Zea et Sia aduc un strop de dragoste în viata familiilor cu copii mici. Copilasii merita tot ce este mai bun si mai ales cadouri cu tâlc si simboluri deosebite, care merita transmise din generatie în generatie. Primele bijuterii ale copiilor sunt daruri de care cei mici îsi vor aminti cu drag peste ani! Descopera colecţia de bijuterii Baby Love pentru micutii pe care îi iubeşti şi carora vrei sa le faci o surpriza deosebita!

Cu dragoste,

MAMA