Blog

Zea et Sia aduce conceptul de #matchwear în lumea bijuteriilor!

Dragostea mamei este cel mai preţios dar pe care un copil îl poate primi; este zestrea pe care copilul o va purta în suflet de-a lungul întregii vieţi. În aceeaşi masura, dragostea pe care o mama o daruieşte necondiţionat copilului uneşte familia într-o armonie caracterizata de grija, preţuire, daruire şi devotament. Din acest considerent, Zea et Sia a decis sa aduca bijuteriile îmbracaminte de chibrit mai aproape de prietenii sai.

Ce înseamna matchwear ?

Conceptul de matchwear este unul deosebit, îmbinând dragostea pentru frumos, elegant şi delicat cu recunoaşterea şi preţuirea relaţiei speciale dintre un copil şi mama sa. În esenţa, matchwear presupune crearea unor seturi de bijuterii asemanatoare pentru mama şi copil. Dragostea unica dintre mama şi copil capata astfel forma şi se concretizeaza printr-un accesoriu preţios, ce nu se demodeaza niciodata, pe care mama îl va purta mereu cu placere, iar copilul îl va preţui ca pe un simbol a tot ce a avut mama sa mai bun de oferit.

De ce matchwear?

Dragostea mamei pentru copilasii ei sta la baza conceptului matchwear. Pentru ca fiecare parinte stie ca cei mici sunt un fel de mini eu”, o bucatica din parintii lor, în varianta miniaturala. De aici si ideea de a oferi copilului ce ai tu mai bun, o educatie aleasa, cele mai frumoase haine si cele mai deosebite bijuterii statement, ce reflecta gusturile voastre comune şi reprezinta relatia speciala pe care o aveti si dragostea pe care o purtati.

În anii copilariei, cei mici sunt nedesparţiţi de parinţii lor. În special rolul mamei este unul extrem de important în creşterea şi educaţia unui copil. Când vine vorba de cadouri pentru ocazii speciale, uneori nu este suficient sa oferi un dar mamei. Împreuna cu un cadou deosebit pentru mama, devine firesc sa oferi si copilului ceva deosebit, o amintire care sai ramâna pentru totdeauna.

Ce au în comun matchwear şi eu si mama?

Conceptul de matchwear ar putea fi mai familiar sub forma de ”mommy and me”, deseori folosit în fotografiile de familie, copilul fiind îmbracat cu haine similare cu mama. Se subînţelege ca asemanarea este mai profunda de aparenţe, simbolizând o legatura speciala ce apropie şi uneşte întreaga familie.

Zea et Sia aduce conceptul de mommy and me (sau mini me) în lumea bijuteriilor, transformându-l în matchwea. Matchwear devine astfel o reprezentare deosebit de puternica a afecţiunii unei mame, prin bijuterii statement, ce pot deveni zestre preţioase.

Cui i se adreseaza conceptul îmbracaminte de chibrit?

Ideea de bijuterii matchwear personalizeaza orice cadou, îl face deosebit si unic. Pe site-ul Zea et Sia avem seturi de cercei matchwear, bratari, pandantive si coliere, pe care le-am creat special pentru a se potrivi oricarui context. Oferim si foarte multe produse individuale, din care pot fi create cadouri matchwear personalizate, pentru cei dragi.

Am gândit foarte multe bijuterii pentru copii, pentru a le oferi în dar la botez sau la varii evenimente ale celor mici, aniversari sau concursuri. Bijuteriile pentru copilasi sunt create cu grija, pentru a nu-i rani pe cei mici. Materialele pe care le folosim sunt din cea mai buna calitate – aur alb, aur roz, aur galben - si diamante - albe sau albastre- , pentru a obţine cercelusi, pandantive si bratari pentru fetite si baieţei.

Bijuteriile Zea et Sia pot fi personalizate?

Un mare avantaj al bijuteriilor matchwear de la Zia et Sia este ca le putem grava cu textul dorit. Este necesar, în acest scop, sa ne contactati direct si vom gasi împreuna cea mai buna modalitate de a personaliza bijuteriile pentru copii, cupluri, familii, mamici si pitici.

Cum ar arata un set de bijuterii matchwear?

Un exemplu de set de bijuterii matchwear pentru o mamica şi un copilaş poate fi format dintr-un pandantiv şi o braţara, al caror ocrotitor este un îngeraş, realizat din aur galben. Pandantivul are în plus şi un diamant alb.

Matchwear reprezinta o modalitate inedita de a oferi un cadou pentru o proaspata mamica si pentru fetita sa. Un astfel de exemplu ar fi: Mamica va purta cu mândrie cerceii fini, din aur alb, cu diamant alb, în timp ce fetiţa se va bucura de cerceii pentru copii, cu tortiţa. Ambele perechi de cercei au forma de inimioara.

Bijuteriile Zea et Sia sunt made in România?

Site-ul Zea et Sia ofera posibilitati nelimitate de a crea cadouri cu bijuterii matchwear. În plus, brand-ul este românesc, iar bijuteriile sunt fabricate, cu dragoste, în România, dupa designurile originale Zea et Sia. Toate ideile de bijuterii izvorasc din imaginatia unei mamici ce-si doreste tot ce este mai bun pentru fetitele sale. Zea et Sia este o afacere româneasca, o afacere de familie, pornita din dorinta mamei de a lasa copiilor o zestre pretioasa!

Zea et Sia aduce bijuteriile matchwear si conceptul de mini me / mommy and me  în vietile românilor si îi ajuta sa ofere cadouri inspirate, ce trec proba timpului, reprezentand daruri de zestre, oferite si create cu suflet.