Matchwear

Zea et Sia aduce conceptul de #matchwear în lumea bijuteriilor!

Dragostea mamei este cel mai preţios dar pe care un copil îl poate primi; este zestrea pe care copilul o va purta în suflet de-a lungul întregii vieţi. În aceeaşi măsură, dragostea pe care o mamă o dăruieşte necondiţionat copilului uneşte familia într-o armonie caracterizată de grijă, preţuire, dăruire şi devotament. Din acest considerent, Zea et Sia a decis sa aducă bijuteriile matchwear mai aproape de prietenii săi.

Ce înseamnă matchwear?

Conceptul de matchwear este unul deosebit, îmbinând dragostea pentru frumos, elegant şi delicat cu recunoaşterea şi preţuirea relaţiei speciale dintre un copil şi mama sa. În esenţă, matchwear presupune crearea unor seturi de bijuterii asemănătoare pentru mama şi copil. Dragostea unică dintre mamă şi copil capătă astfel formă şi se concretizează printr-un accesoriu preţios, ce nu se demodează niciodată, pe care mama îl va purta mereu cu plăcere, iar copilul îl va preţui ca pe un simbol a tot ce a avut mama sa mai bun de oferit.

De ce matchwear?

Dragostea mamei pentru copilașii ei stă la baza conceptului matchwear. Pentru că fiecare părinte știe că cei mici sunt un fel de mini me”, o bucățică din părinții lor, în varianta miniaturală. De aici și ideea de a oferi copilului ce ai tu mai bun, o educație aleasă, cele mai frumoase haine și cele mai deosebite bijuterii statement, ce reflectă gusturile voastre comune şi reprezintă relația specială pe care o aveți și dragostea pe care o purtați.

În anii copilăriei, cei mici sunt nedespărţiţi de părinţii lor. În special rolul mamei este unul extrem de important în creşterea şi educaţia unui copil. Când vine vorba de cadouri pentru ocazii speciale, uneori nu este suficient să oferi un dar mamei. Împreună cu un cadou deosebit pentru mamă, devine firesc să oferi și copilului ceva deosebit, o amintire care să-i rămână pentru totdeauna.

Ce au în comun matchwear şi mommy and me?

Conceptul de matchwear ar putea fi mai familiar sub forma de ”mommy and me”, deseori folosit în fotografiile de familie, copilul fiind îmbrăcat cu haine similare cu mama. Se subînţelege că asemănarea este mai profundă de aparenţe, simbolizând o legătură specială ce apropie şi uneşte întreaga familie.

Zea et Sia aduce conceptul de mommy and me (sau mini me) în lumea bijuteriilor, transformându-l în matchwear. Matchwear devine astfel o reprezentare deosebit de puternică a afecţiunii unei mame, prin bijuterii statement, ce pot deveni zestre preţioase.

Cui i se adresează conceptul matchwear?

Ideea de bijuterii matchwear personalizează orice cadou, îl face deosebit și unic. Pe site-ul Zea et Sia avem seturi de cercei matchwear, brățări, pandantive și coliere, pe care le-am creat special pentru a se potrivi oricărui context. Oferim și foarte multe produse individuale, din care pot fi create cadouri matchwear personalizate, pentru cei dragi.

Am gândit foarte multe bijuterii pentru copii, pentru a le oferi în dar la botez sau la varii evenimente ale celor mici, aniversări sau concursuri. Bijuteriile pentru copilași sunt create cu grijă, pentru a nu-i răni pe cei mici. Materialele pe care le folosim sunt din cea mai bună calitate – aur alb, aur roz, aur galben - și diamante - albe sau albastre- , pentru a obţine cerceluși, pandantive și brățări pentru fetițe și băieţei.

Bijuteriile Zea et Sia pot fi personalizate?

Un mare avantaj al bijuteriilor matchwear de la Zia et Sia este că le putem grava cu textul dorit. Este necesar, în acest scop, să ne contactați direct și vom găsi împreună cea mai bună modalitate de a personaliza bijuteriile pentru copii, cupluri, familii, mămici și pitici.

Cum ar arăta un set de bijuterii matchwear?

Un exemplu de set de bijuterii matchwear pentru o mămică şi un copilaş poate fi 

format dintr-un pandantiv şi o brăţară, al căror ocrotitor este un îngeraş, realizat din aur galben. Pandantivul are în plus şi un diamant alb.

Matchwear reprezintă o modalitate inedită de a oferi un cadou pentru o proaspătă mămică și pentru fetița sa. Un astfel de exemplu ar fi: .

Mămica va purta cu mândrie cerceii fini, din aur alb, cu diamant alb, în timp ce fetiţa se va bucura de cerceii pentru copii, cu tortiţă. Ambele perechi de cercei au formă de inimioară.

Bijuteriile Zea et Sia sunt made in România?

Site-ul Zea et Sia oferă posibilități nelimitate de a crea cadouri cu bijuterii matchwear. În plus, brand-ul este românesc, iar bijuteriile sunt fabricate, cu dragoste, în România, după designurile originale Zea et Sia. Toate ideile de bijuterii izvorăsc din imaginația unei mămici ce-și dorește tot ce este mai bun pentru fetițele sale. Zea et Sia este o afacere românească, o afacere de familie, pornită din dorința mamei de a lăsa copiilor o zestre prețioasă!

Zea et Sia aduce bijuteriile matchwear și conceptul de mini me / mommy and me în viețile românilor și îi ajută să ofere cadouri inspirate, ce trec proba timpului, reprezentănd daruri de zestre, oferite și create cu suflet.

 Cu dragoste,

MAMA


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


S-ar putea sa va placa si

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post